14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Nabo Pakke

kr 2.995,00

Med vores nabopakke kan der være mange penge at spare for både dig og din nabo! Nabopakken er to komplette trådløse tyverialarm pakker, som kan opsættes i to forskellige husstande. Du kan altså i fællesskab med din nabo købe denne samkøbspakke, så I begge får et super godt alarmsystem, eller du kan købe nabopakken, hvis du både ønsker at sikre dit sommerhus og din helårsbolig imod indbrud og brand.

Ligesom Vagtmesters startpakke og villapakke, har nabopakken også den suveræne fordel, at den er bygget op omkring nabohjælp konceptet. Dette indebærer, at der ved tyveri eller brand automatisk bliver udsendt en SMS eller foretaget et opkald til de forud-programmerede modtagere på alarmlisten, som du selv vælger – dette kan altså både være naboer, familie eller andre bekendte. I sådanne situationer undgår du og din familie at stå alene med problemet, og i fællesskab kan I sammen med venner, naboer eller familie hurtigt få alarmeret branden eller tyveriet til alarmcentralen.

Vores to komplette trådløse alarmpakker er nemme og hurtige at opsætte, og det samme gælder nabohjælp konceptet, som blot installeres ved at følge installationsguiden på Vagtmesters hjemmeside eller via vores gratis App.

OBS. Alle trådløse enheder giver som standard besked ved lavt batteriniveau. Så er du altid sikker på at dit alarmsystem er fuldt funktionsdygtigt.

Pakken indeholder
2 stk. Kontrolpanel
4 stk. Trådløs bevægelsessensor
4 stk. Trådløs dør/vindues kontakt
4 stk. Trådløse fjernbetjeninger
8 stk. Alarm klistermærker
Danske brugervejledninger

Funktioner
– Nem opsætning med SMS, fjernbetjening eller gratis App
– Kan udvides op til 50 trådløse enheder & 10 fjernbetjeninger
– Omdøb zoner og få overblik over din installation
– SMS til 3 modtagere og opkald til 5 personer ved alarm.
– Intern sirene 90db
– SMS ved lavt batteriniveau & strømsvigt på trådløst tilbehør
– Back-up batteri i op til 16 timer ved strømsvigt.
– Mulighed for at tænde eksterne enheder som feks. lys tv m.m.