14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Start Pakke

kr 1.495,00

Med en startpakke fra Vagtmester.dk, kan du hurtigt og nemt komme i gang med at skabe trygge rammer for dig og din familie i fremtiden! Det trådløse alarmsystem er utrolig velegnet til boliger, kontorer og lejligheder, og som en ekstra fordel, er der nu indbygget såkaldt nabohjælp i startpakken. Dette betyder, at familiemedlemmer, naboer eller venner fra alarmlisten, vil få besked pr. SMS, hvis der er indbrud eller brand i dit hjem. Du udvælger selv, hvilke personer, der skal være på din alarmliste. Det giver en ekstra tryghed at vide, at man ikke er alene med problemet, og at dine medmennesker kan hjælpe til med hurtigt at få alarmeret omstændighederne til politiet eller brandvæsnet.

Startpakken er hurtig og nem at installere enten ved at følge installationsguiden på vores hjemmeside eller via vores gratis App.

Hos Vagtmester.dk ønsker vi at være med til at skabe tryghed og sikkerhed i dit hjem til landets billigste priser, og med vores startpakke kan du allerede i morgen komme i gang med at opsætte dit nye alarmsystem!

OBS. Alle trådløse enheder giver som standard besked ved lavt batteriniveau. Så er du altid sikker på, at dit alarmsytem er fuldt funktionsdygtigt.

Pakken indeholder
1 stk. Kontrolpanel
1 stk. Trådløs bevægelsessensor
1 stk. Trådløs dør/vindues kontakt
2 stk. Trådløse fjernbetjeninger
4 stk. Alarm klistermærker
Danske brugervejledninger

Funktioner
– Nem opsætning med SMS, fjernbetjening eller gratis App
– Kan udvides op til 50 trådløse enheder & 10 fjernbetjeninger
– Omdøb zoner og få overblik over din installation
– SMS til 3 modtagere og opkald til 5 personer ved alarm.
– Intern sirene 90db
– SMS ved lavt batteriniveau & strømsvigt på trådløst tilbehør
– Back-up batteri i op til 16 timer ved strømsvigt.