14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Udviklingen
I tidernes morgen, da den første alarm blev installeret i det første danske hjem, så man lige pludselig, hvordan teknologi kunne bruges til at afhjælpe husejernes største skræk – nemlig indbrud. Som tiden er gået og internettet har gjort sit indtog, er den digitale verden nu derhenne, hvor alarmer i dag, ikke bare er alarmer. De kaldes sikkerhedscentre hos nogle forhandlere, og det skildrer ret godt, hvilken funktion en alarm har i dag. Denne artikel vil gennemgå nogle af de nye, smarte features alarmer i dag kan tilbyde. 

Trådløs
Moderne alarmer i dag, er trådløse. Dette er en smart videreudvikling på det mobile bredbånd, og det trådløse bredbånd. Man bruger antenner og sendere til at kommunikere med omverdenen, og det har den positive effekt, at der ikke skal trækkes kabler over hele huset. For at lade sin alarm benytte det mobilebredbånds netværk (som telefoner benytter) skal man dog have et ekstra sim-kort ved hånden.

Modtag alarm status på SMS
Er du udenbys, eller har du ikke mulighed for at tage imod et opkald, kan alarmen sende dig information om der har været alarmer eller ej. Dette foregår typisk på SMS men kan også ske via opkald. Alarmen kan således give dig en diskret melding om husets nuværende sikkerhed.

Slå alarmen til, mens du er hjemme
Gamle alarmer kunne ikke bruges, mens man var hjemme, men den nye teknologi har medført at det nu er muligt at slå sin alarm til mens man stadig befinder sig i huset. Dette tillader dig at bevæge dig rundt uden at falde i husets sensorer og skabe en alarm, ligeledes har man nu mulighed for at sove trygt i sin seng, mens alarmen sørger for, at eventuelle ubudne gæster ikke kan trænge ind i huset uden at alarmen aktiveres.