14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

En GSM alarm giver rabat på dine forsikringer
Var du klar over, at ud over at indhente forsikringstilbud, og være en benhård forhandler, så er der penge at spare på dine forsikringer af andre veje – som for eksempel at bruge et top moderne alarmsystem? De fleste er ikke klar over, at forsikringsselskaber i dag, har lavet et samarbejde med alarmteknologi udbydere, og tilbyder således klækkelige rabatter på forskellige af deres forsikringer – for eksempel indboforsikringen.

Udvalgte forsikringsselskaber
Det første skridt på vejen er at danne sig et overblik over, hvilke forsikringsselskaber der tilbyder disse rabatter. Flere og flere forsikringsselskaber følger med, så der tages forbehold for eventuelle ændringer. I skrivende stund er forsikringsselskaberne som deltager i ordningen: Tryg, Alm. Brand, GF Forsikring, PenSam.

Varierende rabatter
Den rabat de forskellige firmaer yder varierer en smule. Tryg, Alm. Brand, PenSam tilbyder alle 5% rabat på din indboforsikring, hvor GF tilbyder hele 10%. Det skal dog også ses i lyset af varierende priser, hvor der i skrivende stund er den billigste indboforsikring at hente hos andre forsikringsfirmaer – heraf Tryg 

En flot gestus
At tilbyde rabat på indboforsikringen, fordi man forsvarligt beskytter sit hjem, er en flot gestus må man sige, og bestemt noget, man kunne overveje at gøre brug af. Vi lever i en tidsalder, hvor der i stigende grad sker flere og flere hjemmerøverier. På denne måde er man med til at hjælpe borgerne med at se ideen i at beskytte sit inventar, og sit hjem for den sags skyld, med moderne sikkerhedsforanstaltninger.