14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Sammen er i stærkest
Nabohjælp er noget af det ældste indenfor husbeskyttelse. Det er et fænomen man har kendt til længe, og en ordning man har kunnet tilslutte sig i sit kvarter. Ideen, skulle man være ubekendt med det – går ud på at samle en flok mennesker om aftenen, som så i fællesskab går patrulje rundt i nabolaget. Det fungerer for så vidt ganske udmærket, da det er med til at skabe liv i kvarteret i de stille nattetimer – men det er ingen garanti, at der ikke forekommer indbrud. Har man dog nabohjælp på sin vej, kan tyvene godt finde på, at vælge nabokvarteret, hvor de ikke benytter sig af denne form for beskyttelse. Ud over at virke præventivt mod tyveri, har nabohjælp også vist sig at have en gavnlig effekt på et nabolags sammenhold og sociale færden. 

Alarmer hjælper hinanden 
Det moderne svar på nabohjælp er væsentligt mere teknologisk. Går alarmen, i dit hjem, vil naboerne blive underrettet – er de hjemme, kan de eftersøge situationen, og er der noget at komme efter har de fordelen af at være fremme på gerningsstedet væsentligt hurtigere end nogen vægtere ville være det, så man kan tilkalde politiet stort set prompte. For at sikre at det ikke blot er én person som bliver tilkaldt (vedkommende kunne jo være ude) tilkalder alarmen alle naboer på modtagerlisten, dette har en enorm præventiv effekt.

Klistermærker hjælper 
Køber man en alarm hos Vagtmester.dk, får man samtidig udleveret klistermærker, som gør det klart for tyven, at der er en alarm installeret i huset og når alarmen går – vil modtagerne på alarmlisten som typisk er naboer eller famile få besked. Tyven ved ikke om der kommer en vægter eller om det er naboen der står der 5 min. Denne uvished skaber en enorm præventiv effekt.