14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Intelligent sikring 
Når du er udstyret med din alarm, vil du finde at du kan anvende den på forskellige måder. Alarmerne er udstyret med topmoderen teknologi, der gør at det i dag ikke blot er en alarm du har fået installeret, men snarere et stykke teknologi som passe ind under ordet: sikkerhedscenter. Det er lige netop det, dit produkt er.

Alarmen fungerer ud over at alarmere ved indbrud også hvis der skulle opstår brand eller strømafbrydelser. Så du kan reagere selvom du ikke er hjemme. 

Fjernstyring 
Du kan – via vores smartphone applikationer styre din alarm. Det vil tillade dig at slå alarmen til og fra, mens du er på arbejde, eller i forud definerede tidsrum. Eksempelvis, har du bestilt et håndværker besøg, eller skal familien lige forbi med nogle ting du har glemt, så kan man let og enkelt fra sin smartphone slå alarmen fra, så familien eller håndværkerne sikkert kan komme ind i huset eller lejligheden. Har man ikke en smartphone er denne funktionalitet også tilgængelig via alm. SMS-beskeder. 

Køb, placér, installer 
At sætte det hele op er faktisk ikke nogen svær opgave. Vores support sidder klar hvis der skulle opstå problemer med installeringen af systemet, men egentlig er det blot at vente på at pakken kommer ind ad brevsprækken. Følger du vores manual eller online installations vejledning trin for trin så burde der ikke opstår problemer. Alle enheder er fra fabrikken forudprogrammeret og skal blot tilføjes til systemet med et enkelt tryk på en knap. Skulle du i fremtiden få brug for ekstra enheder, installares disse også nemt til systemet med bare et enkelt tryk på en knap.