14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Handelsbetingelser

Du kan bestille varer fra Vagtmester.dk på følgende måder:
Via webshoppen
Via e-mail – send en besked info@vagtmester.dk

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt. E-mailen er et elektronisk svar fra vores system, som bekræfter din indtastning. Det betyder at vi har mulighed for at annullerer din ordre såfremt fejlen skyldes:
Trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer m.m.

Alle priser på websitet er i danske kroner og uden fragtomkostninger.

Alle priser angives inklusiv moms, alle afgifter, told mm.

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Aftaler på vores website kan indgås på Dansk.

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@vagtmester.dk

Betaling

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Hverken Vagtmester.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Vagtmester.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Visa
Mastercard
Faktura (Kun virksomheder efter nærmere aftale)
EAN Faktura (Kun virksomheder/Offentlige institutioner efter nærmere aftale)

Vagtmester.dk benytter GLS og Post Danmark som fragtfirma. Leveringstiden afhænger af, hvilke varer du har bestilt og hvor de skal leveres. Som udgangspunkt afsendes din ordre senest dagen efter din bestilling. Du modtager således dine varer senest 2 dage efter bestilling. Weekender tæller ikke som dage i denne forbindelse.

Har du spørgsmål til levering af din ordre så venligst kontakt info@vagtmester.dk

Alle ekspederede pakker er forsikret af os. Hvis du opdager en skade på pakken, inden du åbner den, skal du straks anmelde det til GLS eller Post Danmark.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret hos Vagmester.dk gældende fra leveringsdato.

Fortrydes købet skal udstyret være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Udstyret skal returneres i samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Hvis udstyret ikke returneres i samme stand, kan vagtmester afvise at tage udstyret retur. Omkostninger ved at returnere udstyret i forbindelse med fortrydelse påhviler kunden.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du har taget varen i brug. Hvis du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Såfremt det leverede produkt er mangelfuldt, kan købet ophæves.

Du kan returnere varen ved at sende den retur til denne adresse:
Self Security IVS
Rådhusgade 6, 2. th.
DK – 8700 Horsens

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Varen returneres forsvarligt indpakket sammen med en kopi af fakturaen.

Skader på varen, som skyldes mangelfuld emballering, dækkes af kunden.

Skriv tydeligt, at du jvf. forudgående aftale ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen.

Ved fortrydelse af købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank, eller refundering via dit Kreditkort.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Reklamation

Der ydes 2 års reklamationsret på alle Vagtmester.dk solgte varer omfattende fabrikations- og materialefejl, som konstateres under varens normale anvendelse.

Man kan således reklamere over fejl eller mangler som var tilstede, da varen blev solgt, samt fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet.

Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Reklamationsretten bortfalder hvis fejlen indirekte/direkte er forårsaget af køber, herunder; Forkert brug/betjening/misbrug. Fejlagtig reparation eller indgriben. Slitage. Manglende vedligeholdelse.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Vagtmester.dk søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Vagtmester.dk.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Persondatapolitik

Logstatistik bruges på www.vagtmester.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.vagtmester.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Logstatistik bruges til personalisering af markedsføringen mod brugeren og at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Vagtmester.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, salg og markedsføring, administration og bogholderi.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Hvor ikke andet er angivet, sendes disse oplysninger ikke krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Vagtmester.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vagtmester.dk via e-mail: info@vagtmester.dk.

E-markedsføring

Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra Vagtmester.dk uden at modtager har givet sit samtykke hertil.