14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Alarm med sms

Køb en alarm med SMS varsling fra Vagtmester.dk. Alarmen koster fra 1.495 kr.

Ønsker du at sikre din bolig mod ubudne gæster, er en alarm med sms et godt valg hos Vagtmester.dk.
Sker der noget uforudset i din bolig, er du og dine nærmeste straks orienteret. På den måde kan du have ro i maven, selv om du sidder langt fra din bolig og er optaget af andre ting. Samtidig kan du reagere straks, hvis de ubudne gæster alligevel skulle forsøge at skaffe sig adgang til dit hjem.

Alarmsystem sms

SMS alarm

En alarm med sms varsling er ganske enkelt en alarm, der er tilknyttet din telefon, så du får en sms tilsendt, så snart der er noget, der er anderledes end normalt i din bolig. Bliver et dør brudt op eller skaffer ubudne gæster sig på anden måde adgang til din bolig, ved du det, da du får besked på din telefon straks. På den måde er du allerede et skridt foran dine ubudne gæster, hvis det skulle komme dertil.

Med et system, der virker via sms alarmering har du et alarmsystem, der giver dig en høj grad af sikkerhed i forhold til ubudne gæster i dit hjem, både når du er hjemme og når du er på farten.

En alarm via sms fra Vagtmester.dk er en tyverialarm, som gør, at du kan føle, at dit hjem er i sikre hænder. Med en indbrudsalarm sikrer du dit hjem og din bolig mod ubudne gæster, så godt du overhovedet kan. Skulle uheldet alligevel være ude, kan du med det samme gøre noget, da du er 100 % opdateret hele tiden via et effektivt varslingssystem via sms.

Med en privatalarm med sms har du mulighed for at give din bolig den størst mulige beskyttelse, idet vi ved, at den præventive effekt af en effektiv mærkning om alarmer i hjemmet, er stor. Undersøgelser viser, at et nabolag med mange sikrede huse, ofte ikke har nær så mange indbrud som områder uden alarmsikring.

På den måde kan en boligarm med sms være en god investering, der gør, at du og din familie kan føle jer trygge, hvad enten i er hjemme eller ude.
En sms alarm er samtidig trådløs og på den måde nem at installere og uden unødige ledninger at holde styr på. En enkel og sikker løsning til sikring af din bolig. Et alarmsystem med sms fra Vagtmester.dk er derfor værd at overveje, hvis du ønsker at sikre din bolig bedst muligt.