14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Tyverialarm gør det selv

Køb en alarm du selv kan installere. Boligalarmen koster fra 1.495 kr.

Hos Vagtmester.dk har vi et stort ønske om at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig og din familie at kunne sikre dit hjem bedst muligt til den billigst mulige pris for et godt produkt.

Alarm installer selv

Installere selv

Med en gør det selv tyverialarm har vi fundet en løsning, der giver dig mulighed for at installere alarmen selv og på den måde at få den bedste løsning til sikring af din bolig til en fornuftig pris.

Med en gør det selv tyverialarm fra Vagtmester.dk har du en alarm, som er nem at installere i din hjem. Installer selv med hjælp fra en installationsguide, der hjælper dig godt igennem installeringen af alarmen.

På den måde sikrer du din bolig bedst muligt. Skulle uheldet alligevel være ude enten med brand eller ubudne gæster, har du mulighed for at agere hurtigst muligt, da alarmen sender besked til dig selv og de nærmeste samt også ringer op til dem, du har udvalgt til at få et opkald. På den måde kan du og din familie sove roligt om natten og samtidig have ro i maven, når I er væk fra hjemmet både i kortere eller længere tid. Med en boligalarm er dit hjem i gode hænder. Når du installerer selv, kan du helt ned i detaljen være med til at skabe et sikkert hjem for dig og din familie. En god investering til den billigst mulige pris. Foruden at få adgang til afsendelse af sms til 3 udvalgte personer og få opkald til 5 udvalgte personer ved aktivering af alarmen, er du samtidig også sikret mod strømsvigt. Alarmen har en nødfunktion i op til 16 timer ved strømsvigt og giver dig samtidig besked om lavt batteriniveau og om strømsvigt på trådløst tilbehør.
I Vagtmester.dk er vi stolte af denne gør det selv tyverialarm, som gør det nemt for dig, der selv ønsker at installere, og som også ønsker at have en boligalarm, der er sikker og nem at installere i praksis. Der er tænkt på det hele, også på de præventive klistermærker, der har en god præventiv effekt i forhold til ubudne gæster i boligen. Du er med til at skabe et sikkert hjem for dig og din familie, når du installerer dette alarmsystem i din bolig. Så har du en gør det selv mand i maven, kan vi klart anbefale denne løsning til sikring af hjemmet til en god pris og med et godt produkt.