14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Alarm uden abonnement

Køb en tyverialarm uden abonnement til privat brug fra Vagtmester.dk. Indbrudsalarmen koster fra 1.495 kr.

Hos Vagtmester.dk er det vigtigt for os, at du kan sikre dit hjem bedst muligt til den bedste pris.
En enkel løsning kan være en alarm uden abonnement. På den måde kan du investere i en privatalarm uden at skulle investere i et abonnement samtidig.

Alarmpakke uden abonnement

Alarmsystem uden abonnement

Alarmer uden abonnement sikrer dit hjem via afsendelse af sms til husets brugere og alarmopkald til dem du har udvalgt til at stå på din liste over modtagere. Det kan være naboer, familie og venner, alt efter, hvad der giver mest mening og mest tryghed for dig og din familie. Alarmer uden abonnement kan både være en god og enkel løsning til boliger, kontorer og lejligheder.

En alarm uden abb kan være en god løsning som indbrudsalarm, så du sikrer dig bedst muligt mod ubudne gæster og mod brand samt sørger for at kunne handle hurtigst muligt, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Boligalarmen laver et alarmopkald til f.eks. naboer, hvis du og din familie ikke er hjemme, og det brænder i din bolig eller du har fået ubudne gæster. Det kan have stor betydning både ved brand eller ved indbrud, hvis der kan handles med det samme. På den måde kan det give en ekstra tryghed at vide, at der laves et alarmopkald til personerne på din liste, så snart alarmen går i dit hjem.

Hos Vagtmester.dk sætter vi en ære i at give det bedste tilbud til den enkelte kunde hos os, som passer bedst muligt til dit behov. En alarmpakke er i vores øjne et godt tilbud om en privatalarm, der er designet til at være en god sikring af kontoret eller som boligalarm.

Denne indbrudsalarm kan både bruges tiil sikring af bolig og kontor. Så behøver du ikke gå og tænke på, om du lige skal køre forbi kontoret, for at se, om alt ser fint ud. Du behøver heller ikke bekymre dig unødigt for din bolig, hvad enten du er ude eller hjemme. Få ro i maven og plads til at tænke på noget andet end sikkerhed med en alarm fra Vagtmester.dk. En god investering til sikring af hjem og kontor til den bedste pris.
Tryghed skaber ro til at kunne tænke på andre ting end på sikkerhed for dig og dine.