14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

GSM alarm system

Der findes hovedsageligt tre forskellige måder hvorpå et alarmanlæg kan kommunikere med den respektive alarmudbyders central eller indehaveren af det pågældende alarmsystem. Før i tiden var det udelukkende fatnettelefonlinjen, der blev anvendt, men med tiden er der også sket en teknologisk udvikling indenfor alarmbranchen, hvorfor man senere gik over til at gøre hyppigere brug af internetforbindelse, som var lagt ind i boligen. I løbet af det seneste stykke tid er man dog begyndt at bevæge sig væk fra de to ovenstående alternativt og er i stedet begyndt at udnytte mobiltelefonnettet, eftersom det uden tvivl er det mest sikre og stabile af alle nævnte metoder - og det sikrer også at indbrudstyve eksempelvis ikke blot kan skære telefon- eller internetkablet over og dermed deaktivere alarmsystemet.

En af de alarmsystemer, der gør brug af mobilnetværket til at kommunikere med såvel indehaver af alarmen samt alarmudbyderens central, er en GSM alarm. Det betyder - som nævnt - at systemet er langt mere sikkert, men samtidig også mere stabilt. Dog betyder det også, at det ikke længere er påkrævet, at man har en fastnetforbindelse eller internetforbindelse tilknyttet sin bolig for at have et alarmsystem - i hvert fald ikke hvis man vælger en  GSM alarm. Det er dog ikke noget problem, at der hverken er påkrævet en fastnetforbindelse eller en internetforbindelse, for det gør det blot billigere for både dig og udbyderen af det respektive alarmsystem, hvorfor det også bedre kan betale sig at vælge mobilnetværket og dermed en GSM alarm set ud fra et økonomisk perspektiv. Dog skal en GSM alarm også vælges grundet sikkerheden, eftersom der bliver udsendt alarmerings-SMS’er via mobilnetværket, hvilket går lynhurtigt og er langt mere stabilt end eksempelvis gennem en internetforbindelse. 

En GSM alarm er et alarmsystem, der fungerer ligesom alle andre alarmsystemer, hvilket betyder at det enten kan aktiveres og deaktiveres ved hjælp af en kode og/eller en fjernbetjening/app. Forskellen på en GSM alarm og øvrige alarmsystemer er, at en GSM alarm gør brug af mobilnetværket til at fremsende SMS’er til alle de kontaktpersoner, der er sat op i systemet, så de lynhurtigt får besked hvis en alarm er gået af i deres bolig - eller måske i deres sommerhus, hvor de ikke er særlig ofte. Dog er den hovedsagelig årsag til, at du skal vælge en GSM alarm kontra øvrige alarmsystemer, der enten gør brug af internetledninger eller fastnetnetværket er, at du altid vil være langt mere end ét skridt foran den indbrudstyv, der har udset sig din bolig som mål for natten. Hvis tyven først og fremmest skulle vælge at trodse de mange alarmskilte, som bliver medsendt med enhver GSM alarm (disse skal selvfølgelig opsættes på alle dine vinduer og døre, så der ikke er nogen tvivl om, at der er en alarm i boligen), og samtidig også forsøger at klippe telefonledningerne over, så har det ingen effekt på dit alarmsystem, der fortsat vil være fuldt funktionsdygtig, hvorfor du er 100% totalsikret med en GSM alarm.