14 dages returret
Ingen bekymringer
Gratis fragt
Ved køb over 750,-
Hurtig levering
2 dages levering
30 dages prisgaranti
Vi er billigst
Kurven er tom
kr 0,00
 
 

Tryghed 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen

Med et GSM sikkerhedssystem er dit hjem sikret 24 timer i døgnet, og sørger for at du altid ved hvad der sker i dit hjem, hvis du er på farten eller om natten, når du sover.

Vagtmester.dk er en webshop som sælger enkle og sikre boligalarmer, der konstant overvåger dit hjem, og sikrer mod indbrud. Vores overvågningsalarmer er nemme løsninger, der kan installeres af enhver, uden forudgående større kendskab til installationer af nogen slags. Vores egen udvikling og produktion sikrer, at vi konstant er på forkant med udviklingen, og vi optimerer konstant vores produkter.

Skulle uheldet være ude, så sender systemet automatisk en SMS til dig, og ringer automatisk op til de forud programmerede modtagere på alarmlisten. Det sker via den type alarm som kaldes en ”GSM” alarm, som sender beskeder via det mobile GSM netværk.

Vi har gjort det nemt for dig at bestille dette alarmsystem, der giver dig roen omkring sikkerheden for dig, dit hjem og din familie. Du bestiller her på siden, vi sender startpakken til dig, installationen er super nem med SMS, fjernbetjening eller vores gratis app til iPhone eller Android, og lige til at gå til. Alt er forprogrammeret, så indholdet af pakken er klar til brug, når du får den. Du skal blot bruge Quick-guiden eller vores gratis app. Sværere er det faktisk ikke. 

Intelligent trådløs sikring

Du får altid straks besked når alarmen går i dit hjem, hvis dit hjem er ramt af strømsvigt eller ved lavt batteri på det trådløse system. Dit hjem er således aldrig uden overvågning – du kan føle dig sikker 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Dit alarmsystem er altid 100 % funktionsdygtigt.

Det trådløse alarmsystem er stilfuldt og designmæssigt en nydelse, og skæmmer ikke dit hjem.

Vi tilbyder fragtfri levering af alarmsystemet (ved køb over kr. 750,-), og har hurtig 2 dages levering. 

Hvis du vil sikre dig yderligere, så tilbyder Vagtmester.dk blandt andet:

• Trådløs røgalarm

• Indendørs og udendørs sirene med flash

• Ekstra dør og vindues sensorer

Bestil systemet allerede i dag, ved at trykke på knappen ”Læg i kurven” på selve produktsiden. Så er du hurtigt klar med, at få sikret dit hjem og familie.

  

Med venlig hilsen

Vagtmester.dk